Menu
Koronahoitopuhelin: 019 226 0099

Viljelypalstoja vuokrataan

Mäntsälän kunta vuokraa asukkaille viljelypalstoja kirkonkylän keskustasta Isonniityn puistoalueelta. Palstoja on kahta eri kokoa, 10x10 m tai 5x10 m. Vuokrasopimuksia tehdään sekä yksi- että monivuotisia. Monivuotisia palstoja on jaossa 10 kpl ja niiden koko on 10x10 m. Isomman palstan vuosivuokra on 40 € ja pienemmän 30 €. Viljelypalstan hakuaika on 15.3.–15.4.2020 välisenä aikana.

Vapaamuotoisessa hakemuksessa tulee ilmetä palstan koko ja haetaanko palstaa yhdeksi kaudeksi vai toistaiseksi. Lisäksi hakemuksessa tulee ilmetä hakijan osoite, henkilötiedot ja henkilötunnus.

Hakemus lähetetään sähköpostilla osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai kirjallisena osoitteeseen:
Palvelupiste Vinkki, Heikinkuja 4, 04600 Mäntsälä.
Kuoreen merkintä ”Viljelypalsta”.

Jos hakemuksia tulee enemmän kuin palstoja, palstan saajat arvotaan. Palstan saaneelle henkilölle lähetetään lasku palstan vuokrasta. Palstat luovutetaan viljelijän käyttöön 18.5.2020 klo 18.00 järjestettävässä palstanjakotilaisuudessa. Tilaisuudessa viljelijän on esitettävä kuitti maksetusta vuokrasta, sekä allekirjoitettava vuokrasopimus, jossa viljelijä sitoutuu noudattamaan viljelypalstoille laadittuja sääntöjä ja ohjeita. Säännöt ja ohjeet löytyvät kunnan kotisivuilta osoitteesta: http://www.mantsala.fi/tekniset-palvelut/kadut-tiet-ja-yleiset-alueet/puistot-ja-viheralueet/viljelypalstat

viljelypalsta

Mäntsälässä 4.3.2020
Mäntsälän kunnan tekniset palvelut

Alueen paikallislehdet

Mäntsälän Uutiset 
Lue lehteä ilmaiseksi

Etelä-Suomen Sanomat

Keski-Uusimaa

Takaisin ylös