Menu
Koronahoitopuhelin: 019 226 0099

Mäntsälä liikuttaa - kokeile nettitreeniä!

hirviteksti

Mäntsälä liikuttaa – kokeile nettitreeniä!

Mäntsälän kunta haluaa kannustaa ihmisiä liikkumaan ja tarjoaa kuntalaisille kokeilukoodeja ajasta ja paikasta riippumattomaan Treenaa kotona -nettipalveluun. Kampanja on osa kunnan hyvinvoinnin edistämistyötä. Treenaa kotona -palvelussa on n. 400 erilaista jumppaa, treeniä, joogaa, venyttelyjä ym. eri-ikäisille ja -kuntoisille. Palvelu toimii kaikilla laitteilla, joilla pääsee nettiin. Kokeilukoodin voi hakea käyttöönsä kirjastosta kirjastokorttia näyttämällä palveluaikoina, os. Urheilutie 4b.  Kokeilukoodeja jaetaan 17.2. alkaen ja 12.12.2020 saakka tai niin kauan kuin niitä riittää.

Kokeile ajasta ja paikasta riippumatonta Treenaa kotona -palvelua maksutta kokeilukoodilla 3 kuukauden ajan. Treenaa kotona -palvelusta löytyy suuri valikoima ohjattuja jumppia, treenejä ja venyttelyjä eri-ikäisille ja -kuntoisille. Palvelu on käytössäsi osoitteessa www.treenaakotona.com ja se toimii kaikilla laitteilla, joilla pääset nettiin. Oman kokeilukoodisi Treenaa kotona -palveluun voit hakea kirjastosta palveluaikoina ma-ke 13-20, to-pe 9-16, la 10-15.

Toimi näin:

  1. Mene kirjastoon.
  2. Nouda koodi.
  3. Kirjaudu palveluun.
  4. Treenaa.

Koodi on henkilökohtainen, 1 koodi/kokeilija. Koodin saa kirjastosta kirjastokortilla ja kirjastokortin henkilöllisyytensä todistamalla. Pyydämme lupaasi myös sähköpostiosoitteesi tallentamista varten, jotta voimme myöhemmin kysellä kokemuksiasi palvelusta. Palautetta ja kysymyksiä kampanjasta voi lähettää sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

logopinkki

Alueen paikallislehdet

Mäntsälän Uutiset 
Lue lehteä ilmaiseksi

Etelä-Suomen Sanomat

Keski-Uusimaa

Takaisin ylös