Menu
Koronahoitopuhelin: 019 226 0099

Ympäristömessut kunnantalolla 27.1. klo 12-18

 

mantsalateksti kuyk

Osaatko kierrättää? Kiinnostaako energiansäästö? Entä maatalouden tulevaisuus? Tai haluatko kokeilla sähköautoa?

 

Ympäristömessut -tapahtuma kokoaa yhteen monen eri alan ammattilaiset kertomaan ympäristöasioista maanantaina 27.1.2020 klo 12-18 Mäntsälän kunnantalolle.

 Kaikille avoimilta messuilta saat tietoa miten mm. Mäntsälän kunta huomioi ja toteuttaa kestäviä ympäristöratkaisuja toiminnassaan. Kierrätys- ja energia-alan ammattilaisilta voit saada vinkkejä kierrätykseen ja vaihtoehtoisiin energiamuotoihin tai -ratkaisuihin niin pientaloasumiseen kuin maatiloillekin. Mukana on myös hanketoimijoita esittelemässä vesiensuojelu- ja ympäristöhankkeita. Messujen aikana on mahdollisuus tutustua Mäntsälän kunnan yhteiskäyttöautoihin, ja vaikka hypätä sähköauton rattiin, vinkkaa maaseutuasiamies Irina Lähteenmaa Keski-Uudenmaan maaseutuhallintopalveluista. Lapsille on tarjolla mm. kierrätyskilpailu. Päivän päätteeksi kunnantalolla järjestetään Pelto tuottamaan -teemailta.

Iltatilaisuuden aiheena pellon kasvukunnon parantaminen

Mäntsälän kunnantalon auditoriossa pureudutaan ruoantuotannon tärkeimpään asiaan; miten pellon kasvukuntoa voidaan parantaa ja miten tuottaa enemmän ruokaa pienemmillä panoksilla, ympäristöä kuormittamatta. Pellon kasvukunnon parantaminen on avainasemassa puhuttaessa kestävästä ruoantuotannosta, kiteyttää VILKKU Plus -hankkeen hankevastaava Janne Heikkinen.

Tapahtuma ja lisätiedot

Ympäristömessut järjestetään maanantaina 27.1.2020 klo 12-18 Mäntsälän kunnantalolla, os. Heikinkuja 4, 04600 Mäntsälä. Tilaisuutta järjestämässä ovat Mäntsälän kunta, Keski-Uudenmaan ympäristökeskus ja Keski-Uudenmaan maaseutuhallintopalvelut. Pelto tuottamaan -teemailta järjestetään Mäntsälän kunnantalon auditoriossa klo 17-20.30. Tilaisuudet ovat avoimia kaikille kiinnostuneille.

Lisätietoa

  • Mäntsälän ympäristömessut: Irina Lähteenmaa, maaseutuasiamies, Keski-Uudenmaan maaseutuhallintopalvelut, puh. 040 314 5943, sähköposti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
  • Pelto tuottamaan -teemailta: Janne Heikkinen, VILKKU Plus –hanke, Keski-Uudenmaan ympäristökeskus, puh. 040 314 4735, sähköposti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Alueen paikallislehdet

Mäntsälän Uutiset 
Lue lehteä ilmaiseksi

Etelä-Suomen Sanomat

Keski-Uusimaa

Takaisin ylös