Menu

Haussa vuoden 2019 urheilu- ja kulttuuriteko sekä menestyneiden urheilijoiden stipendit

STIPENDIT, URHEILUTEKO JA KULTTUURITEKO

VUONNA 2019 MENESTYNEIDEN URHEILIJOIDEN STIPENDIT

Mäntsälän kunta huomioi vuonna 2019 menestyneet urheilijat varaamalla määrärahan stipendien myöntämistä varten. Urheilija itse tai urheilijan edustama seura voi hakea stipendiä, sitä varten laaditulla lomakkeella. Hakemuksen liitteenä tulee olla virallinen tai oikeaksi todistettu jäljennös tuloksesta.

VUODEN 2019 URHEILUTEKO

Mäntsälän kunta haluaa kannustaa edelleen kuntalaisia, yhteisöjä sekä liikunnan ja urheilun parissa toimivia jatkamaan hyvää työtä valitsemalla vuoden urheiluteon. Tämä kunniamaininta luovutetaan henkilölle, seuralle, tai yhteisölle, joka on vuoden aikana osoittanut liikunnallista asennetta, tahtoa ja esimerkillistä hyvää, josta muut voivat ottaa oppia. Teko voi olla esim. urheilusaavutus, valmentajana ansioituminen tai taustavaikuttamista, joka on edistänyt merkittävästi liikunnan ja urheilun harrastamista tai sen mahdollisuuksia esimerkiksi omalla kylällä.

Ehdotuksen vuoden urheiluteoksi voivat tehdä kaikki kuntalaiset, sitä varten laaditulla lomakkeella.

Stipendi- ja vuoden urheiluteko hakemukset pyydetään toimittamaan kunnantalon Palvelupiste Vinkkiin 7.1.2020 mennessä osoitteella, Mäntsälän kunta, Hyvinvointilautakunta, Heikinkuja 4, 04600 Mäntsälä.

Lomakkeita ja tarkemmat stipendin myöntämisperusteet ovat stipendisäännössä, joka on saatavilla liikuntatoimistossa, palvelupiste Vinkissä. Lomakkeet ovat saatavina myös kunnan kotisivuilla www.mantsala.fi

VUODEN 2019 KULTTUURITEKO

Mäntsälän kunta palkitsee vuosittain vuoden kulttuuriteon tunnustuspalkinnolla. Kulttuuriteko voi olla muun muassa tuote, palvelu, taideteos, tapahtuma tai esitys. Palkinnon saaja voi olla mäntsäläläinen organisaatio, yhdistys tai henkilö. Kulttuuriteon tunnusmerkki on, että se on olemassaolollaan tai toiminnallaan kehittänyt, rikastuttanut tai monipuolistanut kunnan kulttuurisektoria. Kulttuuriteon vaikuttavuus on ollut merkittävä omassa kunnassa, mahdollisesti myös valtakunnallisesti tai kansainvälisesti ja se on koskettanut laajasti kuntalaisia tai mahdollisesti myös ihmisiä yli kuntarajojen.

Ehdotuksen vuoden kulttuuriteoksi voivat tehdä kaikki kuntalaiset, sitä varten laaditulla lomakkeella.

Lomakkeita on saatavana kulttuuritoimessa, kunnantalon Palvelupiste Vinkissä ja kunnan kotisivuilla (www.mantsala.fi).

Vuoden kulttuuritekohakemukset pyydetään toimittamaan kunnantalon Palvelupiste Vinkkiin 7.1.2020 mennessä, osoitteella: Mäntsälän kunta, Kulttuuripalvelut, Heikinkuja 4, 04600 Mäntsälä.

Alueen paikallislehdet

Mäntsälän Uutiset 
Lue lehteä ilmaiseksi

Etelä-Suomen Sanomat

Keski-Uusimaa

Takaisin ylös