Menu

Asemakaavaehdotus nähtäville - Pyydyskorpi

PYYDYSKORVEN ASEMAKAAVA

Kuntakehityslautakunta on päätöksellään 16.10.2019/ § 107 päättänyt asettaa Pyydyskorven asemakaavan ehdotuksen virallisesti nähtäville. Kaavaehdotus pidetään nähtävillä 24.10. – 22.11.2019 välisen ajan Mäntsälän kunnantalon virallisella ilmoitustaululla (Heikinkuja 4, 1. krs).

Kaavaehdotus osoittaa Pyydyskorven alueelle erillispientalojen ja pientalojen korttelialueet sekä niihin liittyvät tie- ja virkistysalueet. Korttelialueille muodostuu 24 tonttia, joista kolmelle on mahdollista rakentaa rivitaloja.

Osallisilla ja kunnan jäsenillä on oikeus antaa muistutuksensa kaavaehdotuksesta. Osallisilta pyydetään myös perusteltuja nimiehdotuksia kaavaehdotuksessa olevien tonttikatujen nimiksi. Kirjalliset mielipiteet ja nimiehdotukset tulee toimittaa 22.11.2019 klo 14 mennessä osoitteeseen Mäntsälän kunta, kuntakehityslautakunta, Heikinkuja 4, 04600 Mäntsälä tai sähköpostilla kirjaamo(at)mantsala.fi.

Kaavaehdotukseen voi tutustua Mäntsälän kirjastossa sekä kuntakehityspalvelujen verkkosivuilla https://www.mantsala.fi/kuntakehityspalvelut/kaavoitus/kaavoja-nahtavana.

Lisätietoja:          
kaavasuunnittelija
Mari Niinistö
puh. 040 3145 968
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Alueen paikallislehdet

Mäntsälän Uutiset 
Lue lehteä ilmaiseksi

Etelä-Suomen Sanomat

Keski-Uusimaa

Takaisin ylös