Menu
Koronahoitopuhelin: 019 226 0099

Mäntsälän kunnan joukkoliikenne tiedottaa

LIPUT 665A vuoroilla

Linjalla  665A (Hyrylä – Järvenpää – Kellokoski – Mäntsälä) Matkahuollon matkakorttituotteet kelpaavat vuoroissa HSL-rajan ylittävillä matkoilla ja HSL-alueen ulkopuolella normaalisti. Mäntsälä ei kuulu HSL:n D-vyöhykkeen alueeseen koska ei ole HSL:n jäsen, joten ABCD-lipulla ei Mäntsälään voi matkustaa.  Bussissa myydään käteislippuina ainoastaan HSL:n D-vyöhykkeen kertalippuja, myös yli HSL-rajan Mäntsälään/Mäntsälästä/Mäntsälässä oleville matkoille.

Käytännön syistä Matkahuollon lippujen kelpoisuus linjalla 665A on rajoitettu matkakorttituotteisiin. Matkakortteja ei voida ladata busseissa. Kertalippuja myydään vain busseissa, ei Matkahuollon linja-autoasemilla tai asiamiespisteissä.

Yleisesti HSL-alueen liput ovat Mäntsälän kuntalaisten hankittavissa kehyskuntasopimuksen mukaisesti. Tästä tarkemmat tiedot https://www.hsl.fi/liput-ja-hinnat/hsl-alueen-joukkoliikenneliput-kehyskuntien-asukkaille sekä https://www.mantsala.fi/tekniset-palvelut/joukkoliikenne

Mikäli HSL:n palveluista on kysyttävää, kannattaa ensisijaisesti asioida HSL:n asiakaspalvelun kanssa,  puh. 09 4766 4000 (pvm) ma-pe klo 7-19, la-su klo 9-17. HSL:n asiakaspalvelu palvelee seuraavissa asioissa:

•    joukkoliikenteen reitit, aikataulut ja hinnat
•    Matkakorttineuvonta
•    kadonneet matkakortit
•    kysymykset joukkoliikenteen suunnittelusta
•    ym., https://www.hsl.fi/ohjeita-ja-tietoja

VR:n lähiliikenteen aikatauluihin tulee muutoksia 15.12.19.

Lisäksi Z-juna saa lisävuoroja mm. perjantai- ja lauantai-iltoihin. Seuraa VR:n aikatauluja ja ajankohtaisia tiedotteita.

 

Lisätietoja

Esa Siikaluoma
Hallintojohtaja

mantsalatekstihirvi

Alueen paikallislehdet

Mäntsälän Uutiset 
Lue lehteä ilmaiseksi

Etelä-Suomen Sanomat

Keski-Uusimaa

Takaisin ylös