Menu
Koronahoitopuhelin: 019 226 0099

Neuvoloiden iltavastaanotto 30.9.19 alkaen myös Mäntsälässä

sotelogo

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymän valtuusto päätti keväällä, että kaikissa jäsenkunnissa aloitetaan äitiys- ja lastenneuvoloiden iltavastaanotto yhtenä päivänä viikossa 30.9.2019 alkaen.  

Kaikki alueen neuvolat ovat pääsääntöisesti auki arkisin klo 8−16. Iltavastaanotto on maanantaisin klo 16−18 välillä. Poikkeuksena ovat Tuusulan neuvolat, joissa iltavastaanotto järjestetään torstaisin klo 18 asti. Iltavastaanotolle (klo 16−18) voi varata ajan ainoastaan oman terveydenhoitajan kautta.  

Hyvinkää aloitti ensimmäisenä kuntana neuvoloiden iltavastaanoton toukokuussa 2018. Iltavastaanottoja koskevat suulliset asiakaspalautteet ovat olleet myönteisiä ja asiakaskäyntejä on kertynyt hyvin. Neuvoloiden iltavastaanottoaikojen laajentaminen alueellisesti on myös linjassa asiakaspalautteiden ja -toiveiden kanssa. Palvelulla halutaan tarjota joustavuutta erilaisten asiakkaiden ja elämäntilanteiden tarpeisiin.

Keski-Uudenmaan soten alueella on yhteensä 14 neuvolaa, joissa on toisistaan poikkeavat toimintaympäristöt palvelujen hoitamiseen. Iltavastaanottojen järjestämisessä on otettava huomioon työntekijöiden ja asiakkaiden turvallisuus sekä äkilliset sairastumiset, minkä vuoksi pienten yksiköiden iltavastaanottoja joudutaan arvioimaan turvallisuuden näkökulmasta. Tästä syystä Pornaisten hyvinvointineuvolan iltavastaanotto järjestetään maanantaisin Mäntsälän neuvolan tiloissa.

Äitiys- ja lastenneuvoloiden kuntakohtaiset yhteystiedot löytyvät neuvolan sivulta

Alueen paikallislehdet

Mäntsälän Uutiset 
Lue lehteä ilmaiseksi

Etelä-Suomen Sanomat

Keski-Uusimaa

Takaisin ylös