Menu

Metsätalous ja kaavoitus -hankkeen koulutustilaisuus 24.9.2019!

Suomen metsäkeskuksen Metsätalous ja kaavoitus -hanke järjestää yhteistyössä Mäntsälän kunnan ja Metsänhoitoyhdistys Uusimaan kanssa Metsänomistaja kaavoituksen osallisena –
seminaarin Uudenmaan kuntien metsänomistajille.metsa

Tervetuloa kuuntelemaan ajankohtaista tietoa kaavoituksesta sekä kaavoituksen ja metsätalouden yhteensovittamisesta Mäntsälässä tiistaina 24.9.2019!

Kutsumme metsänomistajia Uudeltamaalta osallistumaan Metsätalous ja kaavoitus – hankkeen koulutustilaisuuteen. Tilaisuus on erityisesti suunniteltu palvelemaan kaavoitetuilla alueilla maata omistavia metsänomistajia. Kaavamerkinnät metsäalueilla voivat vaikuttaa alueiden metsätalouskäyttöön ja maanomistaja on merkittävä osallinen kaavoituksessa. Tule kuulemaan vuorovaikutusmahdollisuuksistasi kaavojen laadinnassa ja saamaan tietoa metsäalueiden kaavoituksesta.

Aika: 24.9.2019 klo 17:30 – 20:00
Paikka: Auditorio Valtuustosali, Heikinkuja 4, 04600 Mäntsälä

Ilmoittaudu tilaisuuteen 20.9.2019 klo 16 mennessä. Tilaisuus on maksuton.

Ohjelma
Tapahtumassa on puhumassa Suomen metsäkeskuksen projektipäällikkö Mika Salmi, Mäntsälän yleiskaava-arkkitehti Mika Ahonen ja Keski-Uudenmaan ympäristökeskuksen ympäristösuunnittelija Mia Honkanen.

  • Kaavoitus ja kaavoituksen vaiheet
  • Metsäalueiden kaavoitus
  • Luonnonsuojelualueiden perustaminen ja korvaukset
  • Osallistuminen kaavoitukseen
  • Apua osallistumiseen

Hankkeessa pyrimme luomaan Uudellemaalle tiiviin asutuksen ja vihreän metsätalouden olosuhteisiin uutta yhteistyötä ja lisääntyvää yhteisymmärrystä maankäytön suunnittelijoiden ja metsäsektorin ja metsänomistajien välille. Oikealla tiedolla ja oikea-aikaisella vaikuttamisella voidaan välttää ristiriitoja metsänhoidon ja maankäytön suunnittelun välillä. Lue lisää hankkeesta internetsivuiltamme.

Hankkeen rahoittajana toimii Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto.

Lisätietoja
Mika Salmi
projektipäällikkö
mika.salmi(at)metsakeskus.fi
puh. 050 449 4804

Alueen paikallislehdet

Mäntsälän Uutiset 
Lue lehteä ilmaiseksi

Etelä-Suomen Sanomat

Keski-Uusimaa

Takaisin ylös