Menu

Keksi nimi Mäntsälän Huvitien, Kapinakujan ja Keskuskadun väliselle aukiolle

Mäntsälän keskustaan rakentuu hyvää vauhtia aukio, kuntalaisten ”yhteinen olohuone”. Aukio tulee puretun aiemmin Amizzan nimellä tunnetun rakennuksen paikalle. Alueesta on rakennusvaiheessa käytetty nimenä mm. ”Monttua” ja ”Keskusaukiota”, mutta nyt paikalle tarvitaan oikea nimi. Sitä varten kunnan Tekniset palvelut ja Kuntakehityspalvelut yhdessä julistavat nimikilpailun. Nimikilpailu on kuntalaisille avoin ja se alkaa 15.4.2019 ja päättyy 30.4.2019.

Nimiehdotuksen voi lähettää sähköpostitse yhteystietojen kanssa osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. tai jättää/lähettää kirjallisesti yhteystietoineen kunnantalon palvelupiste Vinkkiin, osoitteeseen Heikinkuja 4, 04600 Mäntsälä. Merkitse viestin otsikkoon ”nimikilpailu”.

Aukio muotoutuu lopulliseen loistoonsa vuoden loppuun mennessä. Nimikilpailun voittaja julkaistaan kuitenkin jo Mäntsälän kesän virallisissa avajaisissa 18.5.2019.

Tekniset palvelut toimialalta koottu ryhmä valitsee viisi parasta nimiehdotusta jatkoon ja näistä viidestä Kuntakehityksen väki valitsee nimikilpailun voittajan. Pidätämme oikeudet nimiehdotusten mahdollisiin muutoksiin.

Palkinnoksi nimen keksijä saa lahjakortin 200 € paikalliseen elintarvikeliikkeeseen. Lisäksi palkitaan elokuvalipuilla muut viiden parhaimman joukkoon päässeet.

nimikilpailu

Kuntalaisten tulevaa ”olohuonetta remontoidaan ja sisustetaan” parhaillaan.

keskusaukio

Alueen paikallislehdet

Mäntsälän Uutiset 
Lue lehteä ilmaiseksi

Etelä-Suomen Sanomat

Keski-Uusimaa

Takaisin ylös