Menu

Hae Mäntsälän somelähettilääksi!

Somelähettiläänä tärkein tehtäväsi on tuottaa mielenkiintoista ja kekseliästä sisältöä sosiaaliseen mediaan kuvin, tekstein ja videoin. Kierrät sujuvasti eri puolilla Mäntsälää tutustuen kunnan työyhteisöihin sekä monipuolisiin kohteisiimme.

Somelähettilään tehtävä on ensimmäinen laatuaan, joten tehtävänkuvasi muotoutuu myös sinun osaamisesi ja mielenkiinnon kohteidesi mukaan! Lisäksi tehtävääsi voi kuulua videoiden editoimista, artikkeleiden kirjoittamista sekä muita viestinnän avustavia tehtäviä.

Etsimämme somelähettiläs on sanavalmis heittäytyjä, jolta löytyy intoa ja aitoa kiinnostusta sisällön tuottamiseen. Käytät puhelinta, tietokonetta sekä erilaisia sovelluksia näppärästi ja sinulta löytyy ehkäpä jo hieman kokemusta valokuvauksesta ja videoinnista.

Tarjoamme sinulle hauskan ja unohtumattoman kesätyön sosiaalisen median sekä viestinnän parissa. Saat käyttöösi työssäsi tarvitsemasi välineet sekä kunnan työntekijöiden osaamisen ja tuen.

Työsuhde on kestoltaan kuukauden mittainen kesä-elokuun aikana. Sinun tulee olla vähintään 17 vuotta täyttänyt. Kokopäivätyössä kesätyöntekijän palkka on 1000 e/kk.

Pyydämme lähettämään meille esittelyvideon itsestäsi ja ajatuksistasi työn suhteen. Mikäli sinulta löytyy esimerkiksi oma Youtube-kanava, muistathan laittaa linkin hakemukseesi!
Valintapäätökset kesätyöpaikkaan tehdään huhtikuun loppuun mennessä.  Palkkaamme kaksi lähettilästä.
 
Lisätietoja: viestintäsihteeri Katri Lehtonen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tässäkö kesätyö sinun makuusi?
Kerro meille 5.4. mennessä, miksi juuri sinä olet etsimämme somelähettiläs! Esittele itsesi lähettämällä viesti kunnan Facebookin postilaatikkoon.

Mäntsälän kunta Facebook
Mäntsälän kunta Twitter

Sinustako somelähettiläs? (.pdf)

Alueen paikallislehdet

Mäntsälän Uutiset 
Lue lehteä ilmaiseksi

Etelä-Suomen Sanomat

Keski-Uusimaa

Takaisin ylös