Menu

Hyökännummen päiväkoti valmistui

Hyökännummen päiväkotiurakka valmistui sopimuksen mukaan ajallaan 30.11.2018. Koulukäytöstä kesällä 2018 vapautuneet tilat muutettiin päiväkotikäyttöön. Rakennuksessa toimi jo aiemmin 3-ryhmäinen päiväkoti ja nyt toteutettiin perusopetustilojen paikalle 6 ryhmää lisää. Varhaiskasvatuspalvelujen käytössä on nyt iso 9-ryhmäinen, lähes 190-paikkainen päiväkoti eteläisessä Mäntsälässä, Tuusulan rajan tuntumassa. Päiväkodin käyttöön tulivat myös ruokasali ja liikuntasali, mikä lisää merkittävästi toiminnallisia mahdollisuuksia. Uudet kuraeteiset ja eteiset palvelevat kahta ryhmää kukin ja ovat mitoitettu ja varustettu sen mukaisesti. Aulatilat ovat valoisia korkeudesta ja luonnon ylävalosta johtuen.

Koulun toiminnoista rakennukseen jäivät ovat tekstiili- ja teknisen työn opetustilat, joita osittain kunnostettiin.

Urakassa tehtiin mm. tilamuutoksia, teknisiä parannuksia, pintamateriaaleja uusittiin, talotekniikkaa uusittiin ja lisättiin, sekä piha-alue muutettiin päiväkotikäyttöön soveltuvaksi. Päiväkodin piha-alueet viimeistellään alkukesän 2019 aikana. Muutostyön KVR-urakkasopimuksen arvo oli n. 1,8 miljoonaa euroa.

Rakennusurakka oli kilpailutettu kilpailullisella neuvottelumenettelyllä Hyökännummen koulun rakentamiseen liittyen ja ratkaisu on urakan voittaneen palveluntuottajan innovoima. Hyökännummen koulu ja Riihenmäen koulu kuuluvat elinkaarihankekokonaisuuteen, jossa palveluntuottaja vastaa uudisrakennusten osalta kiinteistönhoidosta ja kiinteistön kunnossapidosta 20 vuotta + 5 vuoden optio. Muutosalueiden osalta palvelusopimus kattaa kiinteistönhoidon.

20181130 095151 collage 1

Alueen paikallislehdet

Mäntsälän Uutiset 
Lue lehteä ilmaiseksi

Etelä-Suomen Sanomat

Keski-Uusimaa

Takaisin ylös