Menu

KUUMA-kuntiin houkutellaan kansainvälisiä investointeja

KUUMA-kuntiin houkutellaan nyt kansainvälisiä investointeja pontevammin kuin koskaan ennen. Kymmenen kehyskunnan elinkeinotoimen edustajat osallistuvat ensi viikolla kansainvälisille Expo Real -kiinteistömessuille Saksan Münchenissä.

Messuilla KUUMA-seutu markkinoi itseään Helsingin teollisena kehänä eli Helsinki Ring of Industryna. Uutta brändiä varten liikelaitos on teettänyt englanninkielisen internetsivuston ja markkinointivideon. Markkinointivideoon voi tutustua täällä: https://www.youtube.com/watch?v=I4PRuZjGaS8&feature=youtu.be ja englanninkieliseen nettisivustoon täällä: https://www.industryhelsinki.fi/facts-from-helsinki-ring-of-industry/.

Markkinointivideon on tuottanut järvenpääläinen tuotantoyhtiö Sensei.

KUUMA-seudun puolesta messuilla puhuu Järvenpään elinvoimajohtaja Marko Kauppinen.

Sijoittajia KUUMA-seutu houkuttelee Müncheniin-messuilla hyvän sijaintinsa, liikenneyhteyksiensä ja tietoliikenneyhteyksiensä avulla sekä korkeasti koulutetun ja kilpailukykyisen insinööriosaamisensa avulla. Sijoittajiin vedotaan myös kiertotalouteen perustuvalla liiketoiminnalla, puhtaalla luonnolla, turvallisuudella ja läpinäkyvällä päätöksenteolla.

KUUMA-seutu osallistuu kansainvälisille kiinteistömessuille nyt ensi kertaa. Suomesta messuille osallistuvat myös pääkaupunkiseutu, Turku ja Tampere.  KUUMA-seutu lisää jatkossa myös kotimaan markkinointiaan. KUUMA-seutu on mukana muun muassa Tuusulan Asuntomessuilla kesällä 2020.

KUUMA-kuntia ovat Hyvinkää, Järvenpää, Kirkkonummi, Kerava, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen, Sipoo, Tuusula, ja Vihti. Seudulla asuu 325 000 ihmistä.
KUUMA-yhteistyön tarkoituksena on jäsenkuntien kilpailukyvyn ja vetovoiman vahvistaminen.

Alueen paikallislehdet

Mäntsälän Uutiset 
Lue lehteä ilmaiseksi

Etelä-Suomen Sanomat

Keski-Uusimaa

Takaisin ylös