Menu

Kysely ja avoin Facebook-ryhmä lähidemokratian parantamiseksi julkaistu (12.3.18)

Mäntsälän kunta ja Laurea ammattikorkeakoulun (www.laurea.fi) opiskelijat kartoittavat yhdessä asukkaiden kanssa mahdollisuuksia edistää lähidemokratiaa Mäntsälässä. Haluamme kuulla ajatuksiasi ja virittää keskustelua Saaren koululla 20.3. pidettävän avoimen asukastyöpajan pohjaksi, jonne sinäkin olet hyvin tervetullut.

Miten ja mihin sinä haluaisit päästä vaikuttamaan Mäntsälässä enemmän? Näetkö esteitä osallistumisellesi asukkaana? Mitä kunnassa voidaan tehdä parantaaksemme kaikkien kuntalaisten mahdollisuuksia osallistua ja vaikuttaa?

Vastaa kyselyyn, jonka tuloksia käytetään hyödyksi lähidemokratian kehittämisessä. Linkki kyselyyn https://goo.gl/forms/zcC5dUBKf2wnUDRH2

Kaikille avoimen ryhmän löydät Facebookista nimellä 
Ideointiryhmä osallisuuden kehittämiseksi Mäntsälässä.


Tämä Mäntsälän kunnan ylläpitämä avoin ryhmä on tarkoitettu kuntalaisten osallistamiseen ja ideointiin osana lähidemokratiahanketta. Täällä käytyä keskustelua voidaan käyttää hyödyksi myöhemmissä vaiheissa. Kaikki ideat ja ajatukset ovat tervetulleita! Keskustelun tulee pysyä asiallisena ja toisten mielipiteitä kunnioittavana. Epäasialliset kommentit voidaan poistaa.

Alueen paikallislehdet

Mäntsälän Uutiset 
Lue lehteä ilmaiseksi

Etelä-Suomen Sanomat

Keski-Uusimaa

Takaisin ylös