Menu

Mäntsälän kunnan uudistetut kotisivut julkaistaan 1.2.2018

Keväällä 2017 käynnistynyt kotisivujen uudistamisprojekti on tullut siihen vaiheeseen, että uudistuneet sivut julkaistaan torstaina 1.2.18 aamupäivän aikana. Vanha sivusto on pois käytöstä muutaman tunnin ajan kyseisenä aamuna. Tuona aikana voi tarvittaessa olla yhteydessä kunnan palvelupisteeseen, 040 314 5273 (9-15) tai sähköpostitse os. Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Uudella sivustollamme on hakukenttä, jota apuna käyttäen voi sivuilta etsiä tarvitsemaansa tietoa. Havaituista puutteista sivustolla toivomme vapaamuotoista palautetta osoitteeseen
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Viestiin tulee laittaa otsikoksi "Palautetta kotisivuista".

Sivut eivät ole vielä täysin valmiit, vaan sisältöä luodaan edelleen toimialoilla. Otamme mielellämme vastaan ruusuja ja risuja uusista kotisivuistamme kehittääksemme sivustoa vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin parhaalla mahdollisella tavalla.

Olemme tietoisia joidenkin linkkien toimimattomuudesta ja niitä korjataan sitä mukaa, kun ne huomataan. (tiedotteen päivitys 1.2. klo 11.26)

Katri Lehtonen
viestintäsihteeri
Mäntsälän kunta

Alueen paikallislehdet

Mäntsälän Uutiset 
Lue lehteä ilmaiseksi

Etelä-Suomen Sanomat

Keski-Uusimaa

Takaisin ylös