Menu

Viljelypalstoja vuokrataan

Mäntsälän kunta vuokraa asukkaille viljelypalstoja kirkonkylän keskustasta Isonniityn puistoalueelta. Palstoja on kahta eri kokoa, 10x10m tai 5x10m. Vuokrasopimuksia tehdään sekä yksi- että monivuotisia. Monivuotisia palstoja on jaossa 10 kpl ja niiden koko on 10x10. Isomman palstan vuosivuokra on 40 € ja pienemmän 30 €. Viljelypalstan hakuaika on 15.3.-15.4.2018 välisenä aikana.

Vapaamuotoisessa hakemuksessa tulee ilmetä palstan koko ja haetaanko palstaa yhdeksi kaudeksi vai toistaiseksi. Lisäksi hakemuksessa tulee ilmetä hakijan osoite, henkilötiedot ja henkilötunnus.

Hakemus lähetetään sähköpostilla osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai kirjallisena osoitteeseen: Palvelupiste Vinkki, Heikinkuja 4, 04600 MÄNTSÄLÄ. Kuoreen merkintä "Viljelypalsta".

Jos hakemuksia tulee enemmän kuin on palstoja, palstan saajat arvotaan. Palstan saaneelle henkilölle lähetetään lasku palstan vuokrasta. Palstat luovutetaan viljelijän käyttöön 16.5.2018 klo 18.00 järjestettävässä tilaisuudessa. Tilaisuudessa viljelijän on esitettävä kuitti maksetusta vuokrasta, sekä allekirjoitettava vuokrasopimus, missä hän sitoutuu noudattamaan viljelypalstoille laadittuja sääntöjä ja ohjeita. Säännöt ja ohjeet löytyvät kunnan kotisivuilta osoitteesta:
Viljelypalstoja vuokrataan

Mäntsälässä 28.2.2018
Mäntsälän kunnan Tekniset palvelut

Alueen paikallislehdet

Mäntsälän Uutiset 
Lue lehteä ilmaiseksi

Etelä-Suomen Sanomat

Keski-Uusimaa

Takaisin ylös