Tietoa sivustosta

Sivut julkaistiin 13. huhtikuuta 2012. Kevään aikana sivujen sisältö täydentyy ja sitä kehitetään kokemusten ja saadun palautteen pohjalta edelleen.

Uusilla sivuilla on 5 välilehteä eri teemoilla, jotka toimivat eri palveluiden koteina. Asukkaille-välilehdellä sijaitsee Maankäytön, Teknisten palveluiden, Mäntsälän veden, Mäntsälän vuokra-asuntojen ja Mäntsälän sähkö Oy:n pääsivut sekä Sivistyspalveluiden Kirjasto- ja tietopalvelut, Koulutus ja opiskelu, Kulttuuri, Nuoriso ja Liikunta ja ulkoilu. Muilta välilehdiltä näihin palveluihin tulevat linkit ovat määritelty aliaksina viittaamaan näiden sivustojen alisivuihin.

Tietoa Mäntsälästä-välilehteä on ajateltu kunnasta ja sen hallinnosta tiedottavaksi välilehdeksi. Sen alaisuudessa sijaitsevat Avoimet työpaikat, Matkailijalle (tullaan uudistamaan kesään mennessä), Päätöksenteko, Hallinto ja talous ym.

Hyvinvointi ja perhe-välilehdellä sijaitse perusturvan palveluiden pääsivut. Sivistyspalveluiden linkit viittaavat aliaksina Asukkaille-välilehdelle, joka on niiden pääpaikka.

Muuttajille-välilehdellä ei ole muuta omaa alasivustoa kuin Energia ja vesisivut sekä Tietoliikenneyhteydet-sivu. Välilehdelle on kerätty muuttajalle tarpeellisia linkkejä muihin sivuston sivuihin.

Yrittäjälle-välilehdelle on sijoitettu Maaseutupalvelut, Mäntsälän Yrityskehitys Oy (url-osoite), Tarjouspyynnöt ym.

Oikopolut, jotka sijaitsevat joka välilehdellä sisältävät linkkejä tärkeimmille sivuille vähän ajankohdastakin riippuen. Linkit vaihtelevat jonkin verran teemoittain.

Liikkuminen sivustolla

Takaisin aloitussivulle pääset klikkaamalla sivun yläreunasta Mäntsälän kunnan liikemerkkiä tai Asukkaille-linkkiä.

Käyttöä helpottavia toimintoja

Hakutoiminnot

Sanahaku löytyy jokaisen sivun yläreunasta.

Aakkosellisen palveluhakemisto on työn alla.

Käytössä on myös sivukartta, joka listaa sivut yhdellä sivulla.

Palaute

Voit antaa palautetta kunnan verkkosivuista

palvelupiste(at)mantsala.fi

Ylläpito

Sivujen sisällöstä vastaa kukin toimiala oman viestintävastuunsa mukaisesti. Sivujen sisältöä ylläpitää noin 40 päivittäjää.

Tekijänoikeudet

Sivuston sisällön tekijänoikeudet kuuluvat Mäntsälän kunnalle, ellei toisin sanota.

Sivuston graafinen toteutus Niko Hakkarainen, tekninen ja sisäsivujen visuaalinen toteutus Juha Auvinen ja Leena Rosendahl.

Takaisin ylös