Kylien kokous- ja juhlatilat

sekä majoitus Mäntsälässä

 

Mäntsälässä on monia laadukkaita tiloja juhlien järjestämiseen.

Mäntsälässä voi myös majoittua mukavasti. Erilaisia paikkoja erityyppisiin majoituksiin mm.:

Hirvihaaran kartano pystyy majoittamaan 50 henkilöä, joten se on erinomainen kokous- ja juhlakartano konferenssien ja esim. häiden viettoon. Heidän jälkiruokapöytänsä ei jätä ketään kylmäksi.

Ruustinnan kammari sijaitsee taas ydinkeskustassa ja on suosittu majoituspaikka. Kahvilassa on 49 asiakaspaikkaa , kabinetissa tilat 10-15 henkilölle.

Gasthaus Wäinölä Sälinkäällä on persoonallinen hostellin tyyppinen 7 huoneen gasthaus, jonka yhteydessä on 50 hengen baari. Gasthaus Wäinölässä on usein karaokea ja live-esiintyjiä viikonloppuisin.

Pelkkatupa Kortistontilalla Ohkolassa on useampi huone perhe- tai porukkamajoitukseen, lisäksi on pariluhtiaitta neljällä kahden hengen huoneella. Pelkkatupa vastaa laadukasta ja monipuolista maatilamajoitusta. Kokous- ja juhlatilaisuuksiin paikka sopii myös erinomaisesti, sekä palvelultaan että puitteiltaan.

Mäntsälän Rahtarit on sopiva makuuhuoneineen lyhytaikaiseen majoitukseen. Isompiin kokous- tai koulutustilaisuuksiin löytyy myös erinomaiset tilat.

LomaSalmi virkistys- ja kokousmökki n. 20 hengen kokoustamiseen ja majoitus 8-10 hengelle. Tilat sopivat myös perhemajoitukseen.

Bistro Puisto on hiljattain avattu viihtyisä ja kodikas ravintola ydinkeskustassa, jossa voit järjestää kokoukset, yritystapahtumat, syntymäpäivät tai vaikka häät. Ravintolasaliin mahtuu maksimissaan n 60 henkeä, ja pienempiä tilaisuuksia varten tilan voi jakaa kahtia. Lisäksi tilassa on erillinen kokouskabinetti 6-8 hengelle. Ravintolan yhteydessä on myös raikas ja moderni sauna-kylpyläosasto, jossa on sauna, suihkutila, pukuhuone ja suuri poreallas. Saunomaan mahtuu noin 6 henkeä kerrallaan.

Takaisin ylös