Rakennustarkastajan virka haettavana

Luonnonläheinen Mäntsälä on n. 20.000 asukkaan voimakkaasti kasvava ja kehittyvä kunta Keski-Uudellamaalla erinomaisten liikenneyhteyksien varrella.

Mäntsälän kunta julistaa haettavaksi RAKENNUSTARKASTAJAN VIRAN

Rakennustarkastajan virkatehtävät sisältävät ensisijaisesti rakentamiseen liittyvien lupahakemusten käsittelyä, aloituskokousten ja katselmusten suorittamista, rakentamiseen liittyvien asioiden neuvontaa, osallistumista kuntakehityslautakunnan esityslistan valmisteluun sekä muita rakennusvalvonnan tehtäviä.

Viran kelpoisuusehtona on maankäyttö- ja rakennusasetuksen 4 §:n mukainen pätevyys eli tehtävään soveltuva rakennusalan korkeakoulututkinto tai maankäyttö- ja rakennusasetuksen 108 §:n siirtymäsäännöksen mukainen pätevyys. Lisäksi hakijalla tulee olla riittävä kokemus rakennussuunnitteluun ja rakennustyön suoritukseen liittyvistä tehtävistä. Tehtävän hoitoon edellytetään ajokorttia ja omaa autoa. Tehtävän hoitamisessa hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito on välttämätön.

Hakijalle katsotaan eduksi seuraavat asiat:

  • kokemusta kunnallishallinnosta sekä erityisesti  työskentelystä rakennusvalvonnasta
  • käyttökokemusta lupapiste.fi –ohjelmistosta sekä Facta-kuntarekisterin ja FactaMap-ohjelmistosta
  • kykyä itsenäiseen työskentelyyn, päätöksentekokykyä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä asiakaspalveluhenkisyyttä

Käytössämme on sähköinen lupajärjestelmä (Lupapiste.fi). Ohjelmistoina on käytössä Facta –kuntarekisteri sekä FactaMap- paikkatieto-ohjelmisto.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (TS). Viran täyttämisessä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun tulee ennen viran vastaanottamista esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Virkaan hakuaika päättyy 29.1.2018 klo 23.59. Tehtävään haetaan sähköisesti osoitteessa www.mantsala.fi -> Avoimet työpaikat.

Lisätietoja tehtävästä antaa 2.1.2018 lähtien:
kaavoitusjohtaja Lauri Pouru, puh 040 314 5450, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

 

Takaisin ylös