Menu

Suun terveydenhuolto

Klikkaamalla kuvaa pääset sivulle www.kanta.fi

Hoitoon pääsyn periaatteet

Suun terveys on tärkeä osa hyvinvointia. Voit varata ajan tarkastukseen, vaikka suu olisi oireeton. Särky- ja tapaturmatilanteissa aika annetaan aina saman päivän päivystysvastaanotolle, ja jatkohoito suunnitellaan tilanteen mukaisesti. Kiireettömissä asioissa järjestämme ajan yksilöllisen hoidontarvearvion mukaan.

Lapset ja nuoret kutsutaan tarkastuksiin ja hoitoon hoidontarpeen mukaisesti. Paikkakunnalle muuttaneet alle kouluikäiset lapset eivät saa automaattisesti kutsua, vaan vanhem­pien tulee varata aika ensimmäiselle käynnille. Hoito on alle 18-vuotiaille maksutonta.

Peruuttamattomasta ajasta peritään 50,80 euroa kaikilta 15-vuotta täyttäneiltä.

Mäntsälän terveysaseman hammashoitola

Kivistöntie 14, 04600 Mäntsälä
Ajanvaraus ma–to 8–11 ja 12–15.30, pe 8–11 ja 12–14
puh. 040 314 5584
toimisto.hammas(at)mantsala.fi

Huom! Ajanvaraukseen liittyviä asioita ei voi hoitaa sähköpostilla tai tekstiviestillä.

Pornaisten terveysaseman hammashoitola

Latiskantie 3, 07170 Pornainen
Ajanvaraus ma–pe klo 8–11
puh. 040 314 5806

Ajanvarauksen takaisinsoittojärjestelmä

Ajanvarauksessa on käytössä takaisinsoittojärjestelmä. Kiireettömissä asioissa ma–pe klo 8–11 suosittelemme jonottamaan jättääksenne soittopyynnön takaisinsoittojärjestelmään.
Takaisinsoittojärjestelmän tiedote kytkeytyy päälle noin 40 sekunnin kuluttua soiton aloituksesta. Hoitaja soittaa takaisin saman iltapäivän aikana. Yksi soitto riittää jättämään numeronne järjestelmään.

Särkytapauksissa on toivottavaa jonottaa ajanvarauksen vapautumista, jotta aika toimenpiteeseen saadaan järjestettyä samalle päivälle.

Vastaava hammaslääkäri
Petra Hyvönen
puh. 040 314 5584, sähköposti: etunimi.sukunimi(at)mantsala.fi

Ilmoitustaulu

Mustijoen perusturvan suun terveydenhuolto on liittynyt Kelan ylläpitämään Potilastiedon arkistoon 31.5.2017

Mustijoen perusturvan  suun terveydenhuolto (Mäntsälä ja Pornainen) on liittynyt Kelan ylläpitämään Potilastiedon arkistoon tänään keskiviikkona 31.5.2017 klo 11.00.

Jatkossa myös suun terveydenhuollon potilastiedot ovat katsottavissa Omakanta-palvelun kautta internetissä (www.kanta.fi). Terveystietoja näkyy palvelussa siitä päivästä eteenpäin, jolloin hoitava yksikkö on liittynyt Potilastiedon arkistoon ja aloittanut potilastietojen tallentamisen sinne. Potilastiedon arkistoon liittymistä (31.5.2017) aiemmat, vanhat terveystiedot eivät ole toistaiseksi nähtävissä Omakannan kautta. Tiedot ovat potilaan suostumuksella terveydenhuollon käytettävissä muuallakin.

Automaattinen tekstiviestimuistutus:
Sinulle lähetetään automaattinen muistutus 24 tuntia ennen hoitokäyntiä asiakastietoihisi merkittyyn, itse ilmoittamaasi matkapuhelinnumeroon.
Oikea puhelinnumerosi tarkistetaan hoitokäyntisi yhteydessä. Numeroita ei luovuteta ulkopuolisille tahoille.
Tekstiviestimuistutukseen ei ole tarkoitus vastata. Halutessasi voit kieltää muistutuksen lähettämisen.

Takaisin ylös