Menu

Mustijoen terveyspalvelut

Kun tarvitset hoitoa sairauteen tai vammaan, ota yhteyttä oman alueesi terveysasemalle (Mäntsälän ja Pornaisten terveysasemat)

Hoitaja arvioi aina ensin tilanteesi ja ohjaa sitten oikeaan hoitopaikkaan. Arvioinnin perusteella potilas voi saada esimerkiksi sairauden kotihoito-ohjeet, ajan hoitajan tai lääkärin vastaanotolle tai puhelinajan lääkärille tai hoitajalle.

Käytössämme on sähköinen eTerveyspalvelu. eTerveys on Mäntsälän kunnan / Mustijoen sosiaali- ja terveyspalveluiden suojattu sähköisen asioinnin palvelu, joka tarjoaa sähköisiä terveyspalveluita vastaanoton, ehkäisy- ja perhesuunnitteluneuvolan, äitiys- ja lastenneuvolan sekä koulu- ja opiskeluterveydenhuollon asiakkaille. Lue lisää

Ajanperuutus:
Mikäli et pääse vastaanotolle tai et tarvitsekaan vastaanottoaikaa, voit perua vastaanottosi edellisenä päivänä joko sähköisesti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
tai soittamalla ajanvaraukseen. Peruuttamattomasta lääkärin vastaanottoajasta peritään maksu 50,80 euroa. 


 esitekuvake

 

Mäntsälä kuuluu Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin Hyvinkään sairaanhoitoalueeseen. Sairaalat: Hyvinkään sairaala, Kellokosken sairaala, HYKS ja Päijät-Hämeen keskussairaala

Pornainen kuuluu Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin Porvoon sairaanhoitoalueeseen. Sairaala: Porvoon sairaala

Terveyskirjasto

Ajankohtaista

Huom! Kotisivuja uudistetaan parhaillaan, pahoittelemme mahdollisia häiriöitä ja puutteita sivuston sisällössä.

Neuvokaspiste Citymarketin aulassa ma ja ke klo 10-12

Sähköinen ajanvaraus sairaanhoitajille 

Valinnanvapauskokeilun valintaportaali

Silmänpohjakuvaukset Mäntsälässä viikolla 11

Huoltajat näkevät alle 10- vuotiaiden lasten tiedot Omakannasta

Takaisin ylös