Menu

Nuorisotilat

 Nuorisotila Monis                                                                  

Kuva monitoimitalosta.

Nuorisotila Monis sijaitsee monitoimitalolla, osoitteessa Urheilutie 4.

Nuorisotilalla voit pelata pleikkaria, biljardia, ilmakiekkoa tai pingistä, löhöillä sohvilla, katella telkkaria ja olla kavereiden kanssa. Nuorisotilalla voi käydä poikkeamassa kahvikupposella tai olla koko illan. Tilaan mahtuu yhdessä isommallakin porukalla. Nuorisotilalla on avoimet ovet nuorille pääsääntöisesti maanantaista torstaihin klo 17-20.00. Nuorisotilalla on avointa toimintaa 3.-6.-luokkalaisille tiistaista torstaihin klo 14:30-16.30.

Nuorisotilassa järjestetään myös teemailtoja ja erilaisia tapahtumia. Niistä tiedotetaan kohdassa ajankohtaista. Facebookissa kannattaa liittyä Nuoriso-ohjaaja Mäntsälän kaveriksi ja Instagramissa seurata nimimerkkiä moniksen_nuorisotila, jolloin saat tuoreimmat tiedot nuorisopalveluiden tapahtumista.

monissisalta3    

Varhaisnuorten Avoimet ovet Moniksella 3.-6. luokkalaisille

Varhaisnuorten avoimille ovilla tarkoitetaan 3.-6. -luokkalaisten nuorisotilatoimintaa. Nuorisotilassa voi tehdä läksyjä, tavata kavereita, pelata biljardia, pingistä tai pleikkaria, olla tietokoneilla, katsoa telkkaa, olla vaan tai osallistua ohjattuun toimintaan. Noin kerran viikossa nuorisotilassa kokataan tai leivotaan ja välillä askarrellaan. Teemapäiviä nuorisotilassa järjestetään nuorilta tulleiden toiveiden mukaan. Avoimiin oviin ei tarvitse ennakolta ilmoittautua. Mukaan voi tulla oman aikataulun mukaisesti ja toiminta on maksutonta. Paikalla varhaisnuorten avoimissa ovissa on aina kaksi ohjaajaa. Lisätietoja varhaisnuorten avoimista ovista voit kysyä nuoriso-ohjaaja Suvi Ovaskalta tai nuoriso-ohjaaja Laura Sneckiltä.

Varhaisnuorten Avoimet ovet monitoimitalon nuorisotila Moniksella tiistaista torstaihin:

Ti klo 14.30-16.30, liikuntavuoro salissa klo 14.30-15.30

Ke klo 14.30-16.30

To klo 14.30-16.30, keppihevoskerho

Jos haluat vaikuttaa siihen millaista toimintaa varhaisnuorten avoimissa ovissa järjestetään, niin tule mukaan varhaisnuorten talotoimikuntaan! Varhaisnuorten talotoimikunta on tarkoitettu kaikille vaikuttamisesta kiinnostuneille 3.-6.-luokkalaisille. Talotoimikunta pitää kokouksen kerran kuukaudessa. Asiasta voi kysyä lisää nuoriso-ohjaaja Suvilta.

Tiistai-iltapäivisin klo 14.30-15.30 on monitoimitalon salissa varhaisnuorten liikuntavuoro. Liikuntavuorolla temppuillaan ja pelaillaan erilaisia pelejä nuorten toiveiden mukaisesti. Liikuntavuoroa ohjaa vapaa-aikaohjaaja Johanna Nummela. Torstai-iltapäivisin nuorisotilassa kokoontuu keppihevoskerho, johon voit tulla tekemään oman keppihevosesi.

 

Tukikohta

Kunnan entinen nuorisotila Tukikohta (entiseltä nimeltään Hupila) toimii tällä hetkellä kerhotilana, joka sijaitsee Mäntsälän keskustassa Huvitie 3, Seurojentalon yläkerrassa. (Ovi Tukikohtaan löytyy parkkialueen puolelta.)

Tukikohta on paikka, jossa nuoret kokoontuvat työpajan, pienryhmien ja muiden toimintojen parissa. Toiminnasta tiedotetaan nettisivuilla ja Facebookissa.

starttipaja

Tilojen vuokraaminen

Tukikohdan tilojen vuokraamisesta voit kysellä vapaa-aikapäällikkö Anne Kihlmanilta.

 Kuvaa klikkaamalla siirryt sivulle, joka kertoo nuorten palveluohjauksesta.

Klikkaamalla kuvaa siirryt www.nuortenideat.fi sivulle.

Nuorten tukipiste NUTU

Avustukset

Iltapäivätoiminnan toimintasuunnitelma  

Liikunta-, nuoriso- ja kulttuuritoimen avustushakemuslomake ja ohjeet

 

Palautusosoite:

Vinkki
Mäntsälän kunta
Heikinkuja 4
04600 Mäntsälä
 
Takaisin ylös