Hyvinvointineuvola

Hyvinvointineuvolan osoite on Menninkäinen 4, 04620 Mäntsälä.

Ajankohtaista

Hyvinvointineuvolapalveluilla tarkoitetaan  äitiys- ja lastenneuvolan, ehkäisy- ja  perhesuunnitteluneuvolan, lapsiperheiden perhetyöntekijän ja kodinhoitajien palveluja. Toiminnan tavoitteena on asiakasperheiden hyvinvoinnin edistäminen sekä perheiden tukeminen arjessa. Hyvinvointineuvolan asiakkaina ovat kaikki Mustijoen perusturvan lasta odottavat ja alle kouluikäisten lasten perheet.

Lapsiperheiden kodinhoitajan palvelut ohjautuvat neuvolan terveydenhoitajien kautta. Vanhemmat ja huoltajat voivat kysyä palvelusta omalta terveydenhoitajaltaan tai hyvinvointineuvolan osastonhoitajalta. Lisätietoa palvelusta linkistä.

Neuvolat ovat avoinna arkisin pääsääntöisesti klo 8 - 16. Terveydenhoitajan puhelinaika kaikissa neuvoloissa on klo 12 - 13.

Ehkäisyneuvolan ajanvaraus Mäntsälä arkipäivisin klo 12-13 puh. 040 314 5606 tai 040 314 5094

Ehkäisyneuvolan ajanvaraus Pornainen arkipäivisin klo 12-13 puh. 040 314 5108

Olemme ottaneet käyttöömme eTerveyspalvelun jonka kautta voit varata, perua ja siirtää tiettyjä aikoja ehkäisy- ja perhesuunnittelu-, äitiys- ja lastenneuvolaan. Tätä kautta  täytetään ennen ensimmäistä vastaanottoa ehkäisy- ja perhesuunnitteluneuvolan sekä äitiysneuvolan esitietolomake. Kaksisuuntaisella viestivälityksellä voit keskustella terveydenhoitajan kanssa omasta tai lapsesi hoidosta ja tutkimustuloksista. Lue lisää

eTerveys3

Mäntsälän hyvinvointineuvolan aluejako(katuluettelo)

Pornaisten hyvinvointineuvolan aluejako, katuluettelo, (Lakanen, Päivärinta)

Perhekummitoiminta

Takaisin ylös