Mäntsälä

Luonnonläheinen Mäntsälä on mahdollisuuksien kunta asua ja yrittää toimivien liikenneyhteyksien varrella.

Hyvinvointi ja perhe

Sosiaali- ja terveystoimen strategiassa korostetaan ennakoivaa ja ehkäisevää työotetta. Varhainen tukeminen, hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen sekä verkostoituminen niin sisäisten kuin ulkoistenkin yhteistyökumppaneiden kanssa halutaan vakiinnuttaa palvelutuotannon peruspilareiksi. Sisäisen kumppanuuden osoituksena laaditaan tämä suunnitelmakin eri hallinnonalojen yhteistyönä.

Sivistyspalvelut edistää sivistyksellistä tasa-arvoa. Tuotamme laadukkaita palveluja turvallisessa toimintaympäristössä. Luomme mahdollisuudet elinikäiseen oppimiseen.
Tavoitteenamme on opettaa ja kasvattaa kansainvälisiä, osallistuvia, aktiivisia ja iloisia kansalaisia. Henkilöstömme voi hyvin ja on motivoitunut.

Anna näkemyksesi lasten, nuorten ja perheiden palveluiden kehittämiseen Uudellamaalla

Uusimaa kehittää lasten, nuorten ja perheiden palveluita osana Sosiaali- ja terveysministeriön hankeohjelmaa. Kansallisena tavoitteena on luoda lapselle ja nuorelle suotuisa kasvuympäristö, sekä tukea perheen hyvinvointia.

Vastaamalla kyselyyn tämän linkin kautta saat äänesi kuuluviin ja pystyt vaikuttamaan. Vastausaikaa on sunnuntaihin 19.11.2017 saakka. Lisätietoa kyselystä saat tästä esitteestä.

Uudenmaan hankkeen verkkosivut löytyvät osoitteesta https://www.lapeuusimaa.fi/lape-hanke/

Lisätietoja STM:n muutosohjelmasta saat http://stm.fi/hankkeet/lapsi-ja-perhepalvelut

 

 

 

 

 

 

Takaisin ylös