Yökahvila

Yökahvila on perjantaisin klo 19 - 22 Monitoimitalon nuorisotiloissa. Yökahvila on tarkoitettu 13 - 17-vuotiaille nuorille päihteettömäksi vaihtoehdoksi viettää perjantai-iltaa. Yökahvilassa voi viettää aikaa kavereiden kanssa, surffailla ilmaiseksi netissä, pelata biljardia, katsella tv:tä, kuunnella musiikkia yms. Nuoriso-ohjaajan lisäksi Yökahvilassa työskentelee joukko vapaaehtoistyötä tekeviä aikuisia. Illan aikana kahvilassa on aina 4 aikuista työvuorossa.

Kuva pullakahveista.

 

Vapaaehtoistyö

Vapaaehtoistyö on voima, joilla Yökahvila toimii. Vapaaehtoistyöntekijät kokevat työnsä nuorten parissa palkitsevaksi, myönteiseksi ja haastavaksi. Vapaaehtoisena pääsee tutustumaan, kuinka nuoret viettävät vapaa-aikaansa ja samalla saa uusia tuttavuuksia toisista vapaaehtoisista. Mikäli olet kiinnostunut liittymään iloiseen joukkoomme, tekemään tätä tärkeää työtä, niin ota rohkeasti yhteyttä Laura Sneckiin, puh. 040 314 6728!

Mukaan toimintaan pääsee, jos on nuhteeton tausta ja ikää yli 18 vuotta. Mitään tiettyä koulutusta emme vaadi, maalaisjärjellä ja hurtilla huumorilla selviää kyllä. Onnistuneen ja mielekkään työskentelyn turvaamiseksi jokainen vapaaehtoinen saa perehdytystä ja koulutusta. Jokainen vapaaehtoinen voi ottaa työvuoroja Yökahvilaan oman aikataulunsa ja halunsa mukaan. Jokainen kerta on arvokas! Yhteishenki vapaaehtoisten kesken on mahtava, toinen toistaan tukien ja opettaen menemme eteenpäin. Tähän joukkoon uudetkin jäsenet ovat lämpimästi tervetulleita!

Yhteyshenkilöt

Nuoriso-ohjaaja
Laura Sneck

puh. 040 314 6728

Takaisin ylös