Varhaisnuorten Avoimet ovet

Varhaisnuorten Avoimet ovet Moniksella 3.-6. luokkalaisille

Varhaisnuorten avoimille ovilla tarkoitetaan 3.-6. -luokkalaisten nuorisotilatoimintaa. Nuorisotilassa voi tehdä läksyjä, tavata kavereita, pelata biljardia, pingistä tai pleikkaa, olla tietokoneilla, katsoa telkkaa, olla vaan tai osallistua ohjattuun toimintaan. Noin kerran viikossa nuorisotilassa kokataan tai leivotaan ja välillä askarrellaan. Teemapäiviä nuorisotilassa järjestetään nuorilta tulleiden toiveiden mukaan. Avoimiin oviin ei tarvitse ennakolta ilmoittautua. Mukaan voi tulla oman aikataulun mukaisesti ja toiminta on maksutonta. Paikalla varhaisnuorten avoimissa ovissa on aina kaksi ohjaajaa. Lisätietoja varhaisnuorten avoimista ovista voit kysyä nuoriso-ohjaaja Suvi Ovaskalta tai nuoriso-ohjaaja Laura Sneckiltä.

Varhaisnuorten Avoimet ovet monitoimitalon nuorisotila Moniksella tiistaista torstaihin:

Ti klo 14.30-16.30, liikuntavuoro salissa klo 14.30-15.30

Ke klo 14.30-16.30

To klo 14.30-16.30, keppihevoskerho

Jos haluat vaikuttaa siihen millaista toimintaa varhaisnuorten avoimissa ovissa järjestetään tule mukaan varhaisnuorten talotoimikuntaan! Varhaisnuorten talotoimikunta on tarkoitettu kaikille vaikuttamisesta kiinnostuneille 3.-6.-luokkalaisille. Talotoimikunta pitää kokouksen kerran kuukaudessa. Asiasta voi kysyä lisää nuoriso-ohjaaja Suvilta.

Tiistai-iltapäivisin klo 14.30-15.30 on monitoimitalon salissa varhaisnuorten liikuntavuoro. Liikuntavuorolla temppuillaan ja pelaillaan erilaisia pelejä nuorten toiveiden mukaisesti. Liikuntavuoroa ohjaa vapaa-aikaohjaaja Johanna Nummela. Torstai-iltapäivisin nuorisotilassa kokoontuu keppihevoskerho, johon voit tulla tekemään oman keppihevosesi.

 

 

 

 

Takaisin ylös