Nuorisotilat

 Nuorisotila Monis                                                                  

Kuva monitoimitalosta.

Nuorisotila Monis sijaitsee monitoimitalolla, osoitteessa Urheilutie 4.

Nuorisotilalla voit pelata pleikkaa, biljardia, ilmakiekkoa tai pingistä, löhöillä sohvilla, katella telkkaa, olla kavereiden kanssa ja saada uusia frendejä. Nuorisotilalla voi käydä poikkeamassa kahvikupposella tai olla koko illan. Tilaan mahtuu yhdessä isommallakin porukalla.

Nuorisotilalla on avoimet ovet nuorille maanantaista torstaihin klo 17-20.00 sekä yökahvila perjantaisin klo 19-22.00.

Nuorisotilalla on avointa toimintaa kaikenikäisille keskiviikosta torstaihin klo 14:30-16.30.

Nuorten ja varhaisnuorten avoimista ovista voit lukea lisää kohdasta varhaisnuoriso.

Nuorisotilassa järjestetään myös teemailtoja ja erilaisia tapahtumia. Niistä tiedotetaan kohdassa ajankohtaista. Facebookissa kannattaa liittyä nuoriso-ohjaaja Mäntsälän kaveriksi ja Instagramissa seurata nimimerkkiä moniksen_nuorisotila, jolloin saat tuoreimmat tiedot nuorisopalveluiden tapahtumista.

Kuva ruokailutilasta.    

Hupila

Kunnan entinen nuorisotila Hupila toimii tällä hetkellä kerhotilana, joka sijaitsee Mäntsälän keskustassa Huvitie 3, Seurojentalon yläkerrassa. (Ovi Hupilaan johtaa parkkialueen puolelta.)

Hupila on paikka, jossa nuoret kokoontuvat työpajan, pienryhmien ja muiden toimintojen parissa. Toiminnasta tiedotetaan nettisivuilla ja Facebookissa.

Tilojen vuokraaminen

Hupilan tilojen vuokraamisesta voit kysellä vapaa-aikapäällikkö Anne Kihlmanilta.

Laitteiden vuokraaminen

Kunnan vapaa-aikapalveluilta voi vuokrata nappikonetta. Koneella voi tehdä 38 mm tai 59 mm halkaisijaltaan olevia pinssejä. Koneen vuokra on 20 €/vrk ja aihiot 40 senttiä kappale.

 

Takaisin ylös