Liikuntapalvelut

Vapaa-aikapalveluiden yhteinen verkkolehti syyskauden 2017 tapahtumista löytyy täältä! Verkkolehdestä löydät niin kulttuuri-, kuin liikunta- ja nuorisopalveluiden syksyn tapahtumat.

 

STIPENDIT, URHEILUTEKO JA KULTTUURITEKO

 

VUONNA 2017 MENESTYNEIDEN URHEILIJOIDEN STIPENDIT

Mäntsälän kunta huomioi vuonna 2017 menestyneet urheilijat varaamalla määrärahan stipendien myöntämistä varten. Urheilija itse tai urheilijan edustama seura voi hakea stipendiä, sitä varten laaditulla lomakkeella. Hakemuksen liitteenä tulee olla virallinen tai oikeaksi todistettu jäljennös tuloksesta.

 

VUODEN 2017 URHEILUTEKO

Mäntsälän kunta haluaa kannustaa edelleen kuntalaisia, yhteisöjä sekä liikunnan ja urheilun parissa toimivia jatkamaan hyvää työtä valitsemalla vuoden urheiluteon. Tämä kunniamaininta luovutetaan henkilölle, seuralle, tai yhteisölle, joka on vuoden aikana osoittanut liikunnallista asennetta, tahtoa ja esimerkillistä hyvää, josta muut voivat ottaa oppia. Teko voi olla esim. urheilusaavutus, valmentajana ansioituminen tai taustavaikuttamista, joka on edistänyt merkittävästi liikunnan ja urheilun harrastamista tai sen mahdollisuuksia esimerkiksi omalla kylällä.

Ehdotuksen vuoden urheiluteoksi voivat tehdä kaikki kuntalaiset, sitä varten laaditulla lomakkeella.

Stipendi- ja vuoden urheiluteko hakemukset pyydetään toimittamaan kunnantalon Palvelupiste Vinkkiin 8.1.2018 klo 17.00 mennessä osoitteella, Mäntsälän kunta, Kasvatus- ja sivistyslautakunta, Heikinkuja 4, 04600 Mäntsälä.

Lomakkeita ja tarkemmat stipendin myöntämisperusteet ovat stipendisäännössä, joka on saatavilla liikuntatoimistossa, palvelupiste Vinkissä. Lomakkeet ovat saatavina myös kunnan kotisivuilla lomakkeet-välilehdellä.

 

VUODEN 2017 KULTTUURITEKO

Mäntsälän kunta palkitsee vuosittain vuoden kulttuuriteon tunnustuspalkinnolla. Kulttuuriteko voi olla muun muassa tuote, palvelu, taideteos, tapahtuma tai esitys. Palkinnon saaja voi olla mäntsäläläinen organisaatio, yhdistys tai henkilö. Kulttuuriteon tunnusmerkki on, että se on olemassaolollaan tai toiminnallaan kehittänyt, rikastuttanut tai monipuolistanut kunnan kulttuurisektoria. Kulttuuriteon vaikuttavuus on ollut merkittävä omassa kunnassa, mahdollisesti myös valtakunnallisesti tai kansainvälisesti ja se on koskettanut laajasti kuntalaisia tai mahdollisesti myös ihmisiä yli kuntarajojen.

Ehdotuksen vuoden kulttuuriteoksi voivat tehdä kaikki kuntalaiset, sitä varten laaditulla lomakkeella. Lomakkeita on saatavana kulttuuritoimessa, kunnantalon Palvelupiste Vinkissä ja kunnan kotisivuilla lomakkeet-välilehdellä.

Vuoden kulttuuritekohakemukset pyydetään toimittamaan kunnantalon Palvelupiste Vinkkiin 8.1.2018 klo 17.00 mennessä, osoitteella: Mäntsälän kunta, Kulttuuripalvelut, Heikinkuja 4, 04600 Mäntsälä. 

 

Latutiedote

Mäntsälän kunnan Tekniset palvelut tiedottaa hiihtolatujen kunnossapidosta osoitteessa:
https://kunto.softroi.fi/LATUMANTSALA

Tiedote on lähes reaaliaikainen perustuen GPS paikannukseen. Tiedot päivittyvät karttanäkymään heti kun latu on kunnostettu.

Latutiedote sopimus on tehty ohjelmistoyhtiö Softroi:n kanssa, joka tuottaa ohjelmistopalveluita infran rakentamisen ja kunnossapidon alalta.

 

Liikunta-avustusten

hakeminen ja hakulomake

Lähde mukaan Suomi100 -ohjelmaan

Lisätietoa:  http://suomifinland100.fi/tehdaan-yhdessa/hae-mukaan/

Uudenmaanliiton tiedote:  www.uudenmaanliitto.fi

 

Mäntsälän kunta on mukana Ikäinstituutin koordinoimassa Voimaa vanhuuteen tutuksi ja tavaksi kärkihankkeessa 2017-2018

voimaa vanhuuteen

Tulevia tapahtumia

Taidon alkeiskurssi
19.12.2017 klo 00:00
Takaisin ylös