Kulttuuriavustukset

Mäntsälän kunnan kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta myöntää vuosittain avustuksia kulttuuritoimintaan. Avustuksia voivat hakea paikalliset kulttuuriyhdistykset sekä eri kansalaistoiminnan yhdistykset ja seurat. Tapauskohtaisesti harkiten voidaan tukea myös seudullisia kulttuurihankkeita. Tämänhetkisen avustussäännön mukaan yksityisille henkilöille ei kulttuuritoimen avustuksia myönnetä. Avustusten pääpaino on toiminnassa, jonka tavoitteena on kaikille kuntalaisille suunnattu kulttuuritapahtuma tai -toiminta. Pienemmillä summilla pyritään avustamaan myös seurojen omille jäsenilleen tarjoamaa kulttuuritoimintaa tai kulttuurin avulla hyvinvointia edistävää toimintaa.

Avustukset ovat haettavana vuosittain viikon 13 pe klo 12 mennessä (27.3.2015 klo 12.00 mennessä). Tarkemmat ajat ilmoitetaan vuosittain kunnan kotisivuilla ja paikallislehdissä. Yksittäisiä hakemuksia voi toimittaa myös muina aikoina, mikäli hankkeen/tapahtuman toteuttaminen ajoittuu vasta loppuvuoteen. Hakulomakkeita on saatavilla vapaa-aikapalveluista, kunnantalon palvelupisteestä, kirjastosta ja kunnan www-sivuilta.

Liikunta-, nuoriso- ja kulttuuripalveluiden avustushakemuslomake ja ohjeet vuonna 2015 lomakkeissa  (rtf ja pdf), kun lomake on päivitetty.

Lisätietoja:

Kulttuurisihteeri Tarja Kuusela, p. 040-3145 397

Kulttuuri- ja vapaa-aikapalveluiden tiedote yhdistyksille ja seuroille.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Takaisin ylös