Nukketeatteri, Sininen Mylly

Tilaukset ja tiedustelut puhelimitse Tuula Blåfield, nukketeatteritirehtööri 040-717 9938

Tiedustelut myös sähköposti nukketeatteri.sininenmylly(@)msoynet.com

Nukketeatteri Sininen Mylly esiintyy enimmäkseen tilauksesta ryhmille ja pyörii Ohkolan kylän Kesämaan vanhan talon Riemuliiterissä 13 km sekä Mäntsälästä että Järvenpäästä (ajo-ohje).

Nukketeatteri Sinisen Myllyn vuoden 2008 uutuus on Topeliuksen Prinsessa Ruusunen. Pienet tytöt voivat pukeutua prinsessoiksi ja pojat ritareiksi tai prinsseiksi. Esityksen jälkeen tanssitaan Prinsessa Ruusunen linnassa – vanhaa piirileikkiä nukketeatterin ”linnanpihalla”.

Nukketeatteri Sinisen Myllyn pienoisteatteri on lavastaja Sampo Pyhälän ryhmineen toteuttama taikalaatikko. Nuket, valot, värit, musiikki ja aukeavissa seinissä vaihtuvat lavasteet tekevät teatterikäynnistä vanhassa hirsirakennuksessa monien mielestä unohtumattoman. Ulkopöydät vanhassa pihapiirissä viljapellon laidalla. Parkkipaikka on.

Tilattavissa seuraavat esitykset:

 • Bengt ja Beata - Kosiomatka keskiajalla
  Sopii kaikenikäisille. Kesto n. 35 minuuttia.
   
 • Koillisväylän purjehdus
  Tilattavissa suomeksi tai ruotsiksi. Sopii erittäin hyvin aikuisryhmille mutta myös aikuisten kanssa lapsille noin 5-vuotiaista alkaen. Kesto 45 minuuttia.
   
 • Sininen hetki
  Runojen, laulujen ja tarinoiden merkeissä tilaajan toiveita noudattaen. Kesto 1-2 tuntia kohderyhmästä ja sopimuksesta riippuen.
   
 • Peukalo-Liisa
  H.C Andersenin juhlavuoden 2005 näytelmä sopii pienimmillekin. Kesto 35 minuuttia.
   
Takaisin ylös