Maankäyttöpalvelut

Maankäyttöpalvelut

Maankäyttöpalveluiden tulosalue toimii kuntakehityslautakunnan alaisuudessa.

Maankäyttöpalvelut kuuluu konsernipalveluiden toimialaan, jota johtaa hallintojohtaja Esa Siikaluoma.
Maankäyttöpalveluiden tulosalueen vastuuhenkilönä ja kuntakehityslautakunnan esittelijänä on kaavoitusjohtaja Lauri Pouru.

Maankäyttöpalveluihin kuuluu mm. seuraavia toimintoja:

  • Maanhankinta ja tonttien myynti
  • Asemakaava-alueiden kartoitus ja tonttien mittaus, paikkatietoasiat
  • Yleis- ja asemakaavoitus, ylikunnallinen maankäytön suunnitteluyhteistyö
  • Rakennusvalvonta

Kuntakehityslautakunnan sihteerinä toimii palvelusihteeri Katri Lehtonen ja pöytäkirjanotteita voi tilata toimistosihteeriltä. Kuntakehityslautakunnan kokoonpano ja kokouspäivät löytyvät täältä.

Rakennusvalvonta

Rakennustarkastajat:
Janne Piironen (p. 040 314 5915)
Jouni Rissanen (p. 040 314 5465)
 

Tapaamiset on sovittava etukäteen puhelimitse tai sähköpostilla. 

Rakennustarkastuksen vastaanottoajat ovat: 

  • puhelinaika ma–ti 9-10  ja  to 9-10
  • vastaanottoaika ma-ti 10-11 ja to 10-11

Jos rakennustarkastaja ei vastaa, voitte lähettää hänelle tekstiviestin tai sähköpostia niin rakennustarkastaja ottaa teihin yhteyttä.

Joka toinen viikko pyritään myöntämään sellaisia lupia, joiden hakemuksissa on kaikki tarvittavat liitteet ja suunnitelmat ovat lakien ja määräysten mukaiset. Jos hakemuksessa on puutteita, siitä ilmoitetaan hakijalle mahdollisimman pian ja hakemus käsitellään vasta, kun on saatu oikeat lisäselvitykset/täydennykset.

Rakennustarkastukseen liittyvät sähköpostit pyydetään osoittamaan Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Tarkistathan rakennustarkastajien vastuualuekartasta kenen alueelle asiasi kohdistuu asioinnin nopeuttamista ja helpottamista varten. Karttaan pääset tästä linkistä rakennustarkastajien vastuualuekartta

Kiinteistötietoihin liittyvät kysymykset pyydetään osoittamaan joko Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Rakennustarkastajien tiedot löytyvät täältä.

Takaisin ylös