Menu

Kunnan kesätyöpaikat ovat haussa 19.2. alkaen, tänä vuonna lisäksi jaossa myös kesätyöseteleitä

Lehdistötiedote 12.1.2018

Mäntsälän kunta palkkaa jälleen nuoria kesätöihin. ”Kuukauden mittaisiin työsuhteisiin voidaan tänä vuonna palkata kaikkiaan noin 20-22- nuorta”, kertoo työllisyyskoordinaattori Tiina Hast. Työpaikkoja on tarjolla mm. seuraavissa kunnan yksiköissä: varhaiskasvatus, ruokapalvelut, hoitotyö, kirjasto, toimitilapalvelut ja puistot.

Hakea voi kunnan kotisivuilla olevan Avoimet työpaikat linkin kautta avautuvalla sähköisellä lomakkeella. Haku avautuu 19.2. ja päättyy 13.3. Paperilla tulevat hakemukset voi toimittaa kunnantalolle palvelupiste Vinkkiin. Kesätyöhaun piirissä ovat 1998-2002 syntyneet nuoret.

”Tämä vuosi poikkeaa aikaisempiin, koska aiomme hakupapereiden perusteella tehtävän esikarsinnan jälkeen haastatella nuoria. Näin nuoret saavat kokemusta myös työhaastattelusta. Haastattelut suoritetaan maaliskuun loppupuolella nuoriso- ja työllisyyspalveluiden yhteistyönä” Tiina Hast kertoo. Lisäksi tarjolla on 50 kappaletta 300 euron arvoisia kesätyöseteleitä. ”Setelin ideana on, että nuori hankkii itse kesätyöpaikan ja saa dokumenttia (esim. työsopimus) vastaan kesätyösetelin kunnan palvelupiste Vinkistä. Seteleitä on 50 kappaletta eli 50:lle nopeimmalle seteleitä on tarjolla” Hast toteaa. Setelit ovat haettavissa palvelupiste Vinkin aukioloaikoina 26.2.2018 alkaen. Kesätyön tulee olla vähintään kuukauden kestävä, työaika vähintään 20 t/viikko. Palkan tulee olla vähintään alan työehtosopimuksen mukainen vähimmäispalkka. Setelin voi käyttää 1.6. – 31.8.2018 välisenä aikana.

Alueen paikallislehdet

Mäntsälän Uutiset 
Lue lehteä ilmaiseksi

Etelä-Suomen Sanomat

Keski-Uusimaa

Takaisin ylös