Menu

Keski-Uudenmaan sosiaali- ja terveyspalveluiden kuntayhtymän valtuusto ja hallitus on perustettu

SOTE-hanke TIEDOTE 12 / 2017
SOTE-hankkeen kunnat:
Hyvinkää - Järvenpää - Mäntsälä - Nurmijärvi - Pornainen - Tuusula
Keski-Uudenmaan sote, www.keski-uudenmaansote.fi

30.6.2017
JULKAISUVAPAA 30.6.2017
Keski-Uudenmaan sosiaali- ja terveyspalveluiden kuntayhtymän valtuusto ja hallitus on perustettu
Keski-Uudenmaan sote –kuntayhtymän valtuusto on kokoontunut ensimmäisen kerran 29.6.17. Kuntayhtymän perussopimuksen 6§:n mukaan kuntayhtymän ylin päättävä toimielin on yhtymävaltuusto. Jokaisen jäsenkunnan valtuusto on valinnut kuntaansa edustavat jäsenet yhtymävaltuustoon.

Yhtymävaltuusto on ensimmäisessä kokouksessaan päättänyt yhtymähallituksen ja puheenjohtajiston nimeämisestä. Yhtymävaltuuston puheenjohtajaksi on valittu Irma Pahlman. Ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi on valittu Helinä Perttu ja toiseksi varapuheenjohtajaksi Satu Taiveaho. Yhtymähallituksen puheenjohtajaksi on valittu Annika Kokko. Ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi on valittu Tapio Havula ja toiseksi varapuheenjohtajaksi Aki Korpela.

Kuntayhtymävaltuusto on nimennyt kuntayhtymän vt. johtajaksi LKT, Dos., eMBA Pirjo Laitinen-Parkkosen 1.7.2017 alkaen. Keski-Uudenmaan soten hankejohtajana toimiva Pirjo Laitinen-Parkkonen hoitaa kuntayhtymän johtajan tehtävät, kunnes kuntayhtymän johtajan virka on täytetty.

Pirjo Laitinen-Parkkosen virkavapaan aikana Hyvinkään sosiaali- ja terveysjohtajan tehtävistä vastaa perhe- ja sosiaalipalveluiden johtaja Olli-Pekka Alapiessa.
------
Keski-Uudenmaan soten kuntayhtymä syventää alueellista sote-yhteistyötä ja vie alueellisen sote-mallin käytäntöön. Palveluiden järjestäminen ja palveluiden tuotannon ohjaaminen keskitetään yhteiseen kuntayhtymään. Palveluiden järjestämisvastuu siirtyy kuntayhtymälle vuoden 2018 alusta.
-------
Lisätietoja
Pirjo Laitinen-Parkkonen, kuntayhtymän vt. johtaja, p. 040 182 5797, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..
SEURAA MEITÄ
Keski-Uudenmaan sote @KU_sote, #KeskiUudenmaansote Keski-Uudenmaan sote

 

http://www.hyvinkaa.fi/ku-sote/ajankohtaista/kuntayhtyman-valtuusto-ja-hallitus-on-perustettu/

Alueen paikallislehdet

Mäntsälän Uutiset 
Lue lehteä ilmaiseksi

Etelä-Suomen Sanomat

Keski-Uusimaa

Takaisin ylös