Menu

Millaista on asua KUUMA-seudulla vuonna 2040?

kuumaseutu

Kerro näkemyksistäsi tulevaisuuden asumisesta KUUMA-seudun asukaskyselyssä! Vastaamalla autat pääkaupunkiseudun kehyskuntien kaavoittajia hahmottamaan tulevaisuuden asumisen tarpeita paremmin.

Asukaskysely on osa KUUMA-seudun kaavoittajien käynnistämää projektia, jossa selvitetään asumisen trendien muutoksia seudulla. Projektin avulla asumisen muutoksia voidaan ennakoida ja tulevaisuuden asuinalueista voidaan kehittää entistä parempia.

Kyselyyn voi vastata verkossa suomeksi osoitteessa www.kuuma.fi/kysely2040. Vastaamiseen kuluu noin 15 minuuttia. Kyselyn toteuttajana ovat tutkimus- ja suunnittelupalvelu KIILA ja Media Clever Oy, ja sen tilaajina ovat KUUMA-kunnat. Kysely on avoinna 29.3.2017 – 23.4.2017.

KUUMA-kuntia ovat Hyvinkää, Järvenpää, Kerava, Kirkkonummi, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen, Sipoo, Tuusula ja Vihti. KUUMA-kunnissa on yli 300 000 asukasta.

Lisätietoja voit kysyä hankkeen projektikoordinaattorilta Jaakko Huttuselta. Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
040-3153003

Alueen paikallislehdet

Mäntsälän Uutiset 
Lue lehteä ilmaiseksi

Etelä-Suomen Sanomat

Keski-Uusimaa

Takaisin ylös